Šta je to PAMETNA KUĆA (SMART HOME)?

Pametna kuća predstavlja objekat opremljen najmodernijom tehnologijom koja vam omogućava da se uz maksimalan komfor osjećate sigurno i ostvarite značajne uštede u potrošnji energije.

 

Suština sistema pametne kuće je da vam omogući jednostavno upravljanje svim sistemima koji se automatski prilagođavaju vašim potrebama i navikama.

 • Želite kontrolirati vaše uređaje u kući od bilo gdje i jednostavno upravljati njima?
 • Želite imati uvid u potrošnju vaših uređaja i pametnim upravljanjem smanjiti istu?
 • Ne želite preuređivati kuću, rušiti, bušiti i slično?
 • Nemate internet u apartmanu ili vikendici?

 

Prepustite to nama sve ćemo riješiti vrlo jednostavno na Vama je samo da nas nazovete.

Imamo rješenje koje će Vam se jako svidjeti, sustav pametne kuće koji se vrlo jednostavno ugrađuje i već za nekoliko sati imat ćete sustav o kojem već dugo sanjate. Ugradite sustav u vaše vikendice, apartmane, kuće, stanove po vrlo prihvatljivim uvjetima, vrlo jednostavno i brzo po sustavu ključ u ruke.

Spojite vrhunsku tehnologiju s Vašim životnim stilom!

Pametna kuća prilagodit će se u potpunosti Vašim željama, potrebama i navikama…

 

Inteligentno okruženje

Pametna kuća pratiti će Vaše dnevne aktivnosti i maksimalno se prilagođavati Vama i ostalim ukućanima. Vaš komfor, sigurnost i cjelokupan životni ambijent bit će podignuti na novu, udobniju i ljepšu razinu! Pametna kuća će pravilnim raspolaganjem energetskim resursima ostvarivati značajne uštede.

Lakoća upravljanja

Pametna kuća nudi visoku razinu funkcionalnosti kroz:

 • napredne protuprovalne funkcije,
 • kontrolu rasvjete,
 • kontrolu svih HiFi/Video sistema i svih vrsta uređaja,
 • IP video nadzor,
 • kontrolu grijanja i klimatizacije,
 • neograničene mogućnosti programiranja i kreiranja različitih scenarija.

Nakon što se sustav stručno implementira upravljanje je vrlo jednostavno i priuštit će Vam mnogo zadovoljstva! Dopustite Pametnoj kući da se brine o stvarima koje su Vas ranije opterećivale i uživajte!

 

Upravljajte pomoću:

 • različitih daljinskih upravljača,
 • centralne konzole s ekranom osjetljivim na dodir,
 • mobitela ili telefona,
 • računala (lokalno i preko interneta),
 • elegantnih bežičnih prekidača….

 

Komunikacija putem…

..već postojećih elektroenergetskih instalacija ili različitim bežičnim protokolima!  Za implementaciju sustava kućne automatike nije potrebno nikakvo naknadno kabliranje niti ugrađivanje paralelnih instalacija. Za digitalnu komunikaciju moduli koriste postojeće strujne puteve, dok se za bežični dio komunikacije koristi SWT (Security Wireless Technology) protokol.

 

LEGO princip instalacije

Sustav je modularan. Sami određujete veličinu, logiku instalacije kao i cijenu. Pametna kuća se u svakom trenutku može nadograditi ili preseliti. Mogućnosti su neograničene, na Vama je da se prepustite mašti!

 

Sustav je pogodan za integraciju u:

 • zgradama,
 • kućama,
 • vikendicama,
 • poslovnim objektima,

 

prije ili nakon useljenja. Samom implementacijom nekretninama povećava tržišnu vrijednost!

Protuprovalne funkcije

Protuprovalna zaštita uz standardne alarmne i napredne funkcije upravljanja kućnom automatikom (zoniranje prostora, telefonska dojava i zvučni nadzor alarmnih stanja, alarmne sirene, backup akumulatorsko napajanje, simulacija prisustva dok su stanari van kuće s namjerom protuprovalne prevencije, telefonsko upravljanje uređajima preko centralne alarmne jedinice, kontrola pomoću mini daljinskog upravljača, kontrola putem Android/iOS aplikacija, SMS dojava stanja…).

Kontrola rasvjete

Upravljanje rasvjetnim tijelima (kontrola svih vrsta rasvjetnih tijela, funkcije: On, Off, Dim, Bright, SoftStart, Memory,…)

IP video nadzor

IP video nadzor prostorija i područja od interesa putem računala lokalno i preko interneta (pan&tilt, zoom, security access, motion sensor, nightvision, audio, multi-resolution mode, e-mail notifications.) Hi-tech Trendir SmartCamPRO IP kamere. Potpuna integracija sa sustavom Pametne kuće.

Kontrola uređaja, HiFi i Video sistema.

Upravljanje kućanskim aparatima, HiFi i video sustavima, kontrola različitih uređajima (najčešće se u kućnu automatiku integriraju: sustavi ozvučenja i video sustavi a od uređaja bojler, caffe aparat, toster, mašina za pranje suđa, roletne i zastori s elektromotorom, garažna vrata, dvorišna vrata, prskalica za navodnjavanje, audio i video uređaji…).

Kontrola grijanja i klimatizacije

Integriranje grijanja i klimatizacije u sustav kućne automatike (mogućnost kontrole temperature po prostorijama; napredne funkcije programiranja; korištenje specijalnih multi-senzora: temperatura, osvjetljenje, pokret;…).

Neograničeno programiranje

Mogućnost neograničenog programiranja i kreiranja događaja (primjeri događaja: gledanje filma, party, romantična večera, pokreni alarmni mod rada, odlazak od kuće-simulacija prisustva, dobro jutro, laku noć, štedi energiju…)